top of page
_DSC6211pedralbes2023_ArturGavalda.jpg

BIOGRAFIA

La Sara Roy és una cantant i compositora catalana que porta des dels dotze anys en el món de la música. Durant la seva adolescència va formar part del grup de música infantil Macedònia i més endavant va participar en el reconegut concurs "Factor X España" amb el grup Noah. A més a més, porta des dels quinze anys component i tocant els seus propis temes en sales i festivals d'arreu de Catalunya; a la Sala Stroika de Manresa, a l'Acústica de Figueres, al Mercat de Música Viva de Vic, en molts altres.

 

Després d'un any i mig treballant a l'estudi de gravació, juntament amb el productor Jordi Pinyot, treu el single "Som" que arriba a les ràdios catalanes autoeditat i autoproduït, amb l'ajuda de Cases de la Música (Manresa).

Ara, però la cantant presenta el seu primer treball discogràfic (A)MAR (amb el suport de la prestigiosa discogràfica catalana Halley Records). Un disc d'onze cançons on Roy s'ha volgut mostrar de totes les maneres, amb cançons més potents i alegres com "Poetes" i "No em diguis que no", i d'altres de més íntimes i profundes com "Una vez más" i "Comptant les hores". Aquest nou treball ha estat preproduït per Jordi Pinyot i produït per Marc Martin a l'estudi La Vall. Tot el seu equip i un gran ventall de músics i músiques excel·lents l'han fet possible.

sararoy_02.jpg

(A)MAR és una petita part del que sóc, un tast del que pot arribar a ser Sara Roy. Per això la paraula "mar" hi encaixa a la perfecció. El mar ens sorprèn, sempre té coses a descobrir-nos i explicar-nos. A part, d'estar en constant evolució i canvi.


Estem parlant d'un treball fet amb molt d'amor, cura i molt d'esforç. "Amar" significa estimar. Estimar allò que fas, com jo estimo la música, estimar-se a un mateix i estimar a totes les persones que han confiat en mi i m'han inspirat a fer cada una de les cançons que formen aquest disc.

bottom of page